Grattis! Din beställning är nu berättigad till gratis frakt! Du är just nu 1 500 kr ifrån gratis frakt!

Frakt 69:-

Fraktfritt på ordrar över 1500:-

Köpinformation

 
KÖP

Avtal om köp ingås när du väljer att skicka beställning i kassan. Orderbekräftelse genereras sedan automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid, lagersaldo etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.
 Däremot är en lagd order ej möjlig att makulera, utan du som kund får nyttja din ångerätt efter uthämtad order. HYGGE HEM AB ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig person med målsmans tillstånd.
Rabattkod: En och samma rabattkod får endast nyttjas en gång per kund.

Pris & Betalning

I priserna ingår 25% moms om inget annat anges. Undantag för kategori Livsmedel (12%), Böcker (6%).

Kortbetalning

Vi accepterar betalning med VISA och Mastercard. Om du väljer kortbetalning länkas du över till betalningssidan efter det att du har bekräftat din order i kassans tredje steg. Ange kortnummer, kortets giltighetstid och kortets CVC-kod. CVC-koden är de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.
 Vi använder oss av 3D Secure som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet.
 Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Observera att beställningens totalbelopp kommer att dras direkt på ditt kort i samband med att du godkänner transaktionen även om din beställning inte kan leveras omgående.

Vi erbjuder fakturering i samarbete med Klarna online. Fakturan skickas via den mailadress du uppgett. Du har upp till 30 dagar på dig att betala fakturan från det att varan skickats.
 Förenklad kreditprövning utan kännedoms kopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress, vid köp över 2.000 kr görs sedvanlig kreditprövning.
 Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta med tillägg av 24,00%.

Direktbetalning

Direktbetalning innebär att du har möjlighet att förskottsbetala din order om du är ansluten till Internetbanken hos Swedbank, SEB, Nordea eller Handelsbanken.
 När du väljer betalsätt Direktbetalning slussas du vidare till din Internetbank där du får logga in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen.

Presentkort

Öppet köp/ångerrätt gäller inte på presentkort. Presentkortet går inte att byta mot kontanter. Du kan inte få kontanter tillbaka när varan ursprungligen är köpt med ett presentkort. Tillgodokvittot är giltigt i ett år från utfärdandedatumet. Byten mot annan produkt godkänns.

Ditt presentkort är giltigt två år från det datum det utfärdades. Utfärdandedatum ska framgå på presentkortets förpackning. Du kan ladda ditt kort med valfritt belopp.

LEVERANS
Normal leveranstid

3-5 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning. *Gäller lagervaror, vardagar och undantag kan förekomma. (då beskrivs orsaken i produkt informationen).

Fraktpris (inom Sverige)

Om din order är på 1500 kr eller mer är frakten gratis* i hela Sverige! Annars tillkommer en fraktkostnad på 69 kr.

Leveranssätt

Leverans av beställda varor sker med postnord. Ibland förekommer även andra leveranssätt men detta meddelas i så fall före leverans. *Våra transport-partners postnord kör transporter ända fram till julafton. Men tänk på att det är många som handlar in i det sista under julen, och leveranstryck de sista dagarna är högt. För att slippa stressen man får av att vänta på en leverans som kanske blir försenad rekommenderar vi att du beställer med lite marginal.

Leverans av Posten

Leverans till postombud avser beställningar med en vikt under 20kg. (som innebär en maxvikt under 20kg, som ej är skrymmande, med skrymmande avses produkter som har en längd över 150cm eller en maxlängd + omkrets över 300cm.) Försändelsen anländer till ditt närmsta postombud, t.ex. en närliggande livsmedelsbutik. En spårningslänk och en SMS-avi skickas ut med information om var du kan hämta ditt paket, gäller ej varubrev. Paketet ska hämtas inom 14 dagar för att förhindra att det går i retur. (Varubrev 7 dagar) Har du angivit fel uppgifter och en justering måste göras för att utlämning kan ske, debiteras du 92sek. (ändrat förfogande). Har du angivit fel uppgifter och en förflyttning måste göras, debiteras du 180sek. (ändra adress) Större skrymmande paket/pall skickas till postens terminal, önskar du hemleverans istället för ombud/terminal, kontakta oss. (tillkommer en kostnad på 250sek)

Avhämtning

Du kan välja att själv hämta dina varor i butiken. Varorna är klara för avhämtning samma dag. Se butikens öppettider. (Vardagar: 10.00-18.00, Lördagar: 10.00-16.00, Söndagar: Stängt).

Avhämtningsadress:

HYGGE HEM AB
Drottninggatan 3
96135 Boden

Transportansvar

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig är det vi som är ansvariga. Vid en eventuell retur till oss är det du som kund som är ansvarig för godset.

Transportskador/Felexpediering

Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till Hyggehem med bifogade bilder. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid. Maila in bilder till: kontakt@hyggehem.com Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att du packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet. Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Be att transportören gör en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Tänk på att alltid spara emballaget för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt. En produkt som är felaktigt expedierad bör anmälas snarast möjligt till Hyggehem.

Leveransförsening

Du har rätt att häva ditt köp utan extra kostnad vid eventuell försening mot utlovad leveranstidpunkt. Om vi får kännedom om leveransförseningar av din order kontaktar vi dig omgående via e-post. *

Byten och returer

När du handlar på hyggehem.com har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, d v s oanvänd och ej skadad. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten eller dess förpackning.

När du utnyttjar din ångerrätt inom Sverige står du som kund för returfrakten 79sek (som innebär en maxvikt under 20kg som ej är skrymmande, med skrymmande avses produkter som har en längd över 150cm eller en maxlängd + omkrets över 300cm) För skrymmande paket/pall är returkostnaden för närvarande 399sek. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och frakt från oss till dig kommer att återbetalas. Observera att man ej kan returnera i fysisk butik vid fakturaköp, utan retur sker via returfraktsedel 79sek i de fallen. Returer i fysisk butiken går endast med köp gjorda med betalkort. För byten och returer utanför Sverige - kontakta: kontakt@hyggehem.com

Undantag från ångerrätten; vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.

Så här gör du en retur

Var noga med att förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig. Det är du som är ansvarig för att returen återkommer i det skick som du mottog den i.

Maila till: kontakt@hyggehem.com för att erhålla en retursedel för utskrift. Märk med ordernummer och namn eller skicka med följesedeln. Returfrakten betalas av avsändaren 69sek inom Sverige (som innebär en maxvikt under 20kg som ej är skrymmande). Med skrymmande avses produkter som har en längd över 150cm eller en maxlängd + omkrets över 300cm.) För skrymmande paket/pall är returkostnaden för närvarande 399 sek. För frågor ang retur utanför Sverige kontakta kontakt@hyggehem.com Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. HyggeHem kan enbart godkänna returer som skickas med retursedel från oss. Om du har valt att betala med kort återbetalas pengarna till samma konto som debiterades vid köpet. Observera att man ej kan returnera i fysisk butik, utan retur sker via returfraktsedel 79sek.

Så här gör du en reklamation

Vid frågor angående reklamation, maila bild och beskrivning till: kontakt@hyggehem.com Bild måste bifogas tillsammans med ordernummer.

Kontakt vid reklamation: 

kontakt@hyggehem.com

Reklamationsrätt

HyggeHem tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Detta förutsätter att alla skötselråd följs och att normal aktsamhet iakttagits. Vid ett reklamationsärende skall du kontakta vår butik som vidare hjälper dig med förfarandet. Du kommer då bli ombedd att tillhandahålla bildbevis via mail på felaktigheten och att den defekten varan/felet har tydligt framgår. Vid beviljad reklamation skickas en förbetald returfraktsedel ut till dig av oss. När vi mottagit den reklamerade varan undersöks felet på nytt och därefter skickas en ny vara till dig. Du betalar således inget för varje returfraktsedeln för den reklamerade varan eller frakten för den nya varan.

Hanteringstid

Från att din retur ankommit till vårt lager reserverar vi oss en hanteringstid på upp till 20 arbetsdagar för att inspektera produktens skick och registrera produkterna som returnerade.

INTEGRITETSPOLICY

Vi på HyggeHem värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av ­dataskydd. I denna integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information. Här beskriver vi även dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Det är viktigt att du förstår vår integritetspolicy. Vid frågor angående vår integritetspolicy kan du kontakta oss på kontakt@hyggehem.com

HYGGE HEM AB, organisationsnummer 559343-7303, 96135, Boden är ansvarig för de personupp­gifter som vi behandlar.

Vilka personuppgifter hanterar vi?

Kunduppgifter som exempelvis namn, adress, e-postadress, telefonnummer, person­nummer (vid kreditköp), ordernummer, köpinformation och betalningsinformation.

Vad används personuppgifter till?

Enligt GDPR får personuppgifter endast samlas in för ”särskilda, uttryckligt angivna och berättigande ändamål.” Personuppgifterna får sedan inte behandlas på ett sätt som är ­oförenligt med dessa ändamål. Dessutom måste man också ha stöd i dataskyddsreglering för att hantera personuppgifter, ett sådant stöd kallas för rättslig grund.

För att vi lagligen ska få behandla dina personuppgifter krävs det att någon av följande grunder är uppfylld:
- behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig,
- behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra en rättslig förpliktelse som vi har (d.v.s. om vi har en legal skyldighet att göra något enligt en annan lag),
- behandling är nödvändig för berättigande intressen hos HYGGE HEM AB och att dina intressen av skydd för dina personuppgifter inte väger tyngre (intresseavvägning)
eller
- i specifika fall, efter att du har lämnat ditt samtycke till just den behandlingen.

För att vi ska kunna tillhandahålla våra produkter till dig behöver vi behandla och hantera dina personuppgifter. Nedan följer exempel på för vilka ändamål vi behandlar dina person­uppgifter och med vilken rättslig grund vi gör detta.

Ändamål – För att kunna hantera beställning och köp

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera din bevakning av produkt, beställning och köp, för att kunna leverera dina produkter, hantering av din betalning, för eventuellt kredit­upplysningsändamål och för att kunna hjälpa dig vid frågor rörande ditt köp.
Laglig grund – Fullgörande av köpeavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt köpeavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi kan tvingas därför neka dig köpet. fullgöra företagets rättsliga förpliktelser

Nödvändig hantering för uppfyllande av företagets rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen eller reglerna om produktansvar och produktsäkerhet.
Laglig grund – Rättslig förpliktelse. Denna insamling av dina personuppgifter krävs enligt lag. Om uppgifterna inte lämnas kan vår rättsliga skyldighet inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig köpet. 

Ändamål – För att kunna hantera kundservice och reklamationsärenden

Kommunikation och besvarande av eventuella frågor till kundservice (via telefon eller i digitala kanaler, inklusive sociala medier).
Utredning av eventuella klagomål- och reklamationsärenden. Laglig grund – Berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att hantera kundservice och reklamationsärenden. Vid användande av utskick av nyhetsbrev/SMS.

På Hygge Hem AB använder vi endast permanenta cookies för att kunna förbättra användarvänligheten för våra besökare och mäta antalet sidvisningar till besöksstatistik. Dessa cookies ligger kvar på din dator fram till att du själv, eller din webbläsare per automatik, tar bort dem. De uppgifter som vi har om dig är de som du själv lämnar till oss vid köptillfället. Vi samlar även in uppgifter genom att våra webbsidor använder så kallade “cookies” som samlar in information på och från din webbläsare. Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats informeras om användning av cookies. När du besöker vår webbplats sparas cookies på din dator. Dessa används bland annat för att hålla reda på vilka varor du lagt i varukorgen och om du inte har cookies aktiverat i din webbläsare kommer du inte kunna genomföra ett köp. Om du har inaktiverat cookies kommer du dock fortfarande kunna surfa runt på vår webbplats.

Hur länge sparas uppgifterna?

Vi sparar aldrig personuppgifter längre än de behövs för respektive ändamål. Se mer om de ­specifika lagringsperioderna under respektive ändamål.

Till vem kan uppgifterna komma att lämnas ut?

I de fall det är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda våra produkter delar vi dina person­uppgifter med företag som är s.k. personuppgiftsbiträden för oss. Ett personuppgiftsbiträden för oss. Ett personuppgifts­biträde är ett företag som behandlar informationen för vår räkning och enligt våra instruktioner t.ex. gällande transporter, betallösningar, och IT-tjänster. När dina personuppgifter delas med ­personuppgiftsbiträden sker det endast för ändamål som är förenliga med de ändamål för vilka vi har samlat in informationen. Vi kan även lämna ut uppgifter till myndigheter och räddningstjänst vid behov.

Vi delar även dina personuppgifter med vissa företag som är självständigt personuppgifts­ansvariga. Att företaget är självständigt personuppgiftsansvariga innebär att det inte är vi som styr hur information som lämnas till företaget ska behandlas. Självständiga personuppgifts­ansvariga som vi delar dina uppgifter med är statliga myndigheter, logistikföretag och företag som erbjuder betallösningar.

Var behandlar vi dina uppgifter?

Vi strävar alltid efter att dina personuppgifter ska behandlas inom EU/EES och alla våra egna IT-system finns inom EU/EES. 

Dina rättigheter

Rätt till tillgång – Du har rätt att kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter om dig vi behandlar (ett s.k. registerutdrag). Begäran om sådant utdrag ska göras skriftligt och vara undertecknad av dig. Specificera gärna de kategorier av uppgifter du vill ha tillgång till. Om vi av någon anledning inte kan uppfylla dina önskemål, kommer vi lämna en motivering till dig.
Rätt till rättelse – Du kan begära att dina personuppgifter rättas ifall uppgifterna är felaktiga. Inom ramen för det angivna ändamålet har du också rätt att komplettera eventuellt ofullständiga personuppgifter.
Rätt till radering – Vi sparar dina kunduppgifter i 36 månader efter du har fått din leverans för att kunna fullgöra våra skyldigheter gällande reklamationsrätt. Därefter anonymiseras de förutom då vi enligt lag är skyldiga att spara dem under en längre tid (exempelvis enligt bokföringslagen).
Rätt till begränsning av behandling – Rätten till begränsning gäller bland annat om du anser att personuppgifterna är felaktiga och har begärt rättelse. I sådana fall kan du även begära att vår behandling av dina personuppgifter begränsas under tiden personuppgifternas korrekthet utreds.
Rätt till invändning – Du har rätt att invända mot den behandling av dina personuppgifter som vi gör med stöd av intresseavvägning. I så fall behöver du specificera vilken behandling du invänder mot. Om dina personuppgifter behandlas för direkt marknadsföring har du alltid rätt att när som helst invända mot behandlingen.

Tvist

Klagomål eller synpunkter avseende HyggeHems tjänster eller produkter bör meddelas via e-mail kontakt@hyggehem.com alternativt telefon 0921-600 09 Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till din lokala konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.

KONTAKT

HYGGE HEM AB
Drottninggatan 3
96135
kontakt@hyggehem.com

Kundvagn

Grattis! Din beställning är nu berättigad till gratis frakt! Du är just nu 1 500 kr ifrån gratis frakt!
Inga fler produkter finns att köpa