Grattis! Din beställning är nu berättigad till gratis frakt! Du är just nu 1 500 kr ifrån gratis frakt!

Frakt 69:-

Fraktfritt på ordrar över 1500:-

OM OSS

Från att ha jobbat tillsammans som kollegor kläckes det en idé en dag- Ska vi inte satsa & starta vår alldeles egna inredningsbutik? Resten är historia, och idag finns Hygge Hem både som fysisk butik & webbshop. Från två tjejer med en stor dröm såddes ett litet frö och i mars 2022 öppnades dörrarna till Hygge Hem för allra första gången.  

Vår vision har hela tiden varit att förmedla en känsla till våra kunder. Vi vill att det ska kännas varmt, ombonat, mysigt & hemtrevligt- både online & i vår fysiska butik. När vi kom över det norska ordet Hygge för första gången & insåg meningen bakom det så visste vi att vi hade hittat rätt!  

Vi väljer våra produkter med omsorg & skapar inspirerande miljöer med kärlek i varje vrå. Vår önskan är att du som kund ska få inspiration, värme & ett leende med dig hem, tillsammans med dina nya varor. 

Sociala medier gav oss kunder från andra orter runt om i Sverige, vilket gjorde att efterfrågan att skicka våra produkter ökade. Bara en vecka innan butiken funnits i 1 år  skapades hyggehem.com och vi är så glada att våra vägar möttes här! 


Kramar från Emmy & Hanna 

Hitta hit

Drottninggatan 3

96135

Boden

Måndag - Fredag, 10.00 -18.00
Lördag, 10.00 - 16.00

Söndag, Stängt

Vägbeskrivning

Kundvagn

Grattis! Din beställning är nu berättigad till gratis frakt! Du är just nu 1 500 kr ifrån gratis frakt!
Inga fler produkter finns att köpa