Grattis! Din beställning är nu berättigad till gratis frakt! Du är just nu 1 500 kr ifrån gratis frakt!

Frakt 69:-

Fraktfritt på ordrar över 1500:-

Vanliga frågor

Kan jag ändra eller avbryta min beställning?

Tyvärr inte, en lagd order går ej att makulera eller ändra. Det du får göra är att lägga en ny order och hämta ut och returnera den första ordern.

Kan jag spåra min order?

ja, om beställningen skickas till postombud eller postterminal. Då får du en spårningslänk i din leveransbekräftelse. Detta gäller ej för varubrev.

LEVERANS
Hur lång leveranstid är det?

Lagervaror
Det tar 3-5 arbetsdagar tills paketet levereras.

Beställningsvaror
Innehåller ordern beställningsvaror står leveranstiden angiven i informationsfältet för produkten i fråga. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser och kontaktar dig via e-post om det skulle ske ändrad leveranstid för produkter i din beställning.
BETALNING & SÄKERHET
Vilka betalningsalternativ kan jag välja mellan?
  • Visa/Mastercard
  • Maestro
  • Amex
  • Google och Apple Pay
  • Klarna
  • Shop pay

Presentkort eller reservation och betalning (kort, kontant, presentkort, swish) i den fysiska-butiken

Är mina betalningsuppgifter säkra?

Shopify Payments är PCI-kompatibelt och har stöd för säker utcheckning med 3D Secure.

 

RETURER & BYTEN

 

Hur många dagar har jag på mig att returnera en beställning?

Enligt lagstiftning har du som kund rätt att ångra ditt köp 14 dagar efter att du mottagit din order. Detta förutsatt att varan är oanvänd och i oförändrat skick från när du mottog den. Du som kund står för returfrakten på 79kr (ej skrymmande* & max 20kg inom Sverige). För skrymmande paket/pall är returfrakten 399kr.

Vid köp av varor som är specialtillverkade för dig eller förhandsbeställda gäller inte ångerrätten. Ångerrätten gäller heller inte fullt ut vid specialbeställda varor.

Undantag från ångerrätten; vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.

Observera att det tyvärr inte är möjligt att returnera varor som är beställda från vår webbshop i fysisk butik. Returen måste skickas tillbaka till oss.

För byten och returer utanför Sverige - vänligen kontakta oss på kontakt@hyggehem.com

* Skrymmande paket = Vikt över 20kg, längre än 1,5m eller en maxlängd + omkrets över 3m.

Hur gör jag en retur?
  1. Skicka ett mail med ditt namn och ordernummer till kontakt@hyggehem.com för att erhålla en retursedel som du sedan själv skriver ut alternativt så kommer du förbi den fysiska butiken så hjälper vi dig!
  2. Förpacka sedan varan ordentligt. Levererades din vara i en produktkartong ska denna användas + skyddande transportemballage likvärdigt det varan levererades i till dig. Observera att du som kund är ansvarig för att returen återkommer i samma skick som du mottog den i.
  3. Lämna sedan in returen hos postombud/postterminal. Observera att du som kund står för returfrakten på 79kr (ej skrymmande* & max 20kg inom Sverige). För skrymmande* paket/pall är returfrakten 399kr.

TIPS! Har du betalat med Klarna och har den appen kan du enkelt pausa din faktura/rapportera en retur så kommer den automatiskt korrigeras när returen är godkänd av oss utan att du behöver vara orolig att betalningstiden löper ut.

Skrymmande paket = Vikt över 20kg, längre än 1,5m eller en maxlängd + omkrets över 3m.

Hur vet jag om returen har kommit fram?

Man kan själv spåra sin retur med kolli-id på sitt inlämningskvitto. När returen är godkänd uppdateras din faktura/betalning. Har du valt Klarna som betalmedel får du en bekräftelse från dem.

Observera att vi reserverar oss för att hanteringstiden från att vi mottagit din retur och att den inspekteras och registreras som returnerad kan vara upp till 20 dagar.

Hur går återbetalningen till?

När vi inspekterat och godkänt din retur kommer du återbetalas hela beloppet minus returfrakten via det betalningsalternativ du valde när du genomförde beställningen. Om du valt faktura som betalningsalternativ kommer fakturan korrigeras av Klarna. Har du redan betalat din faktura kommer Klarna att göra en återbetalning inom några dagar. Om du har valt att betala med kort eller direktbetalning via banken återbetalas pengarna till samma konto som debiterades vid köpet, observera att det kan ta några bankdagar.

TIPS! Har du betalat med Klarna och har den appen kan du enkelt pausa din faktura/rapportera en retur så kommer den automatiskt korrigeras när returen är godkänd av oss utan att du behöver vara orolig att betalningstiden löper ut.

 

REKLAMATION & KLAGOMÅL
Jag har fått en defekt vara, hur går jag tillväga?

Meddela oss på kontakt@hyggehem.com med namn, ordernummer och en beskrivning och bilder som tydligt visar på varans defekt/fel så svarar vi så snabbt vi kan.

Min vara skadades under transporten?

Om det oturligt nog skulle vara så att din order skadats under transporten måste du omedelbart kontakta oss på kontakt@hyggehem.com och anmäla skadan med bifogade bilder. Skadan måste anmälas inom 1-3 dagar av oss på Hygge Hem till vår transportör. Det gäller såväl synliga som dolda transportskador vilket innebär att det är viktigt att du packar upp och kontrollerar dina varor så snart som möjligt efter mottagandet.

Om en vara skadas på vägen från oss till dig är vi ansvariga och om den skulle skadas på vägen från dig till oss vid eventuell retur är det du som kund som bär ansvaret.

 

PRESENTKORT
Hur använder jag mitt presentkort?

 

 

Kundvagn

Grattis! Din beställning är nu berättigad till gratis frakt! Du är just nu 1 500 kr ifrån gratis frakt!
Inga fler produkter finns att köpa